Află răspunsul la toate întrebările legate de imoradar24

Pentru a veni în ajutorul tău am creat acest articol menit să-ți răspundă la toate întrebările pe care le-ai putea avea despre site-ul www.imoradar24.ro.

Dacă niciuna dintre situații nu descrie problema ta, la final vei găsi un formular de contact, pe care odata completat îl vei trimite direct colegilor noștri din call-center care îți vor răspunde personal.

1. Ce este imoradar24 și ce anunțuri vei găsi aici?

Imoradar24 este cel mai mare agregator de anunțuri imobiliare. Aici vei găsi anunțuri imobiliare de pe toate site-urile de profil din România, adunate într-un singur loc. Pe scurt, ai acces la peste 650.000 de anunțuri într-un singur loc.

2. Cum adaug un anunț pe imoradar24?

În clipa de față un anunț ajunge pe imoradar24 în mod automat, atunci când aplicația noastră depistează anunțul pe unul dintre site-urile de anunțuri imobiliare din România.

SAU

Puteți adăuga până la 2 anunțuri gratuite pe imordar24.ro folosind linkul de aici: https://www.imoradar24.ro/adauga-anunt

SAU


Puteti folosi una dintre comunitatile noastre de Facebook pentru a va promova proprietatea. Detalii la punctul 8.

3. Cum vă contactez în legătură cu o proprietate?

Fiecare proprietate în parte este responsabilitatea celui care a postat anunțul inițial. Imoradar24 nu intermediaza tranzactii, nu vinde și nu cumpără, nu este o agenție imobiliară. Datele de contact ale fiecărei proprietăți le veți găsi la fiecare anunț în parte. Orice întrebare aveți, veți găsi răspuns doar la proprietar.

4. Ce înseamnă proprietar verificat?

Pentru anunțurile de la proprietari, imoradar24 face o verificare în prealabil, sunând personal fiecare proprietar în parte. Astfel aveți siguranța că acel apartament este într-adevăr de la proprietar direct, iar informațiile sunt corecte.

5. Ce înseamnă agenție comision 0%?

Un anunț însoțit de această etichetă reprezinta o proprietate aflată în portofoliul unei singure agenții imobiliare, iar datorită acestei exclusivități, dvs cumpărătorul nu veți avea de achitat niciun comision.

6. Ce alte proprietăți găsesc pe imoradar24?

Pe imoradar24.ro veți găsi proprietăți de la proprietari, proprietari verificati, agenții, agentii cu comision 0%, bănci sau dezvoltatori. Anunțurile de vânzare/închiriere pot fi despre garsoniere, apartamente, case, terenuri, spații comerciale, hale, depozite, birouri.

7. Ce este o alertă RoboRadar și de ce să setez una?

La un volum așa mare de anunțuri, este util să ajungi doar la acele proprietăți care conteaza pentru tine. RoboRadar este alerta care caută printre toate anunțurile din România, și vă aduce pe email doar acele anunțuri care satisfac criteriile dumneavoastră. În plus, puteți opta pentru flexibilitate, asta înseamnă ca RoboRadar vă poate surprinde cu proprietăți similare care v-ar putea interesa în egală măsură. Aici puteți seta o alertă: https://www.imoradar24.ro/roboradar

8. Aveți comunitate pe Facebook? Pot posta anunțuri acolo?

Da, și da! Pe Facebook avem 6 dintre cele mai active grupuri de imobiliare. Veți găsi 6 grupuri pentru cele mai mari 6 orașe din România, unde puteți posta cereri de proprietăți, cât și anunțuri de vânzare și închiriere. Moderatorii noștri sunt activi, membri la fel, și zilnic veți avea parte de interacțiune. Puteți intra în grupuri accesând unul din linkurile de mai jos:

Cel mai bun grup de Facebook cu imobiliare din București
Cauți un grup de Facebook cu imobiliare în Cluj-Napoca? Ai nimerit la cel mai bun!
Cauți un grup de Facebook cu imobiliare în Timișoara? Ai nimerit la cel mai bun!
Cel mai bun grup de Facebook cu imobiliare din Constanța
Cel mai bun grup de Facebook cu imobiliare din Brașov
Cauți un grup de Facebook cu imobiliare în Iași? Ai nimerit la cel mai eficient!

9. Mai e valabil un anunț postat pe Facebook?

Datorită faptului că nu putem să ne întoarcem la fiecare postare să o ștergem, cel mai bine este să verificați dacă linkul mai duce spre un anunț activ pe site. În acest caz puteți lua legătura cu proprietarul, urmând indicațiile din anunț.

Contactează un membru imoradar24.ro

Dacă niciunul dintre răspunsurile de mai sus nu rezolvă situația în care te afline poți suna direct la numărul de telefon: +40 374 40 44 99

 

Articole similare

ânzătorul este nevoit să plătească taxe indiferent de valoarea imobilului. Astfel, vânzătorii nu mai sunt scutiți de plata impozitului, așa cum se întâmpla până la sfârșitul anului trecut, după ce plafonul neimpozabil existent înainte a fost eliminat.
Un număr de 2.757 de imobile din Capitală sunt încadrate în diferite clase de risc seismic. Din total, 374 imobile expertizate şi încadrate în clasa I de risc seismic, dintre care 190 prezintă pericol public, potrivit datelor Administrației Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu risc seismic.
Când vine vorba despre alegerea apartamentului sau a casei ideale, sunt o mulțime de factori de care trebuie să ți cont, pentru a lua decizia cea mai potrivită nevoilor tale. Iar cel mai important este chiar siguranța.