Cauți un grup de Facebook cu imobiliare în Cluj-Napoca? Ai nimerit la cel mai bun!

De ce ai vrea să faci parte din grupul nostru de Facebook în Cluj-Napoca?

Fiindcă este singurul grup administrat în care cineva din echipa noastră tratează cu seriozitate fiecare cerere de imobiliare și oferim răspunsuri celor care caută să cumpere sau să închirieze cât mai rapid cu putință. 

Pentru că doar noi avem cele mai multe anunțuri din piața imobiliară (filtrăm peste 650.000 de anunțuri la nivel național) și încercăm să aducem cele mai bune oferte de pe site, în grup pe platforma unde petreci timpul alături de prietenii tăi.

Pentru că îți dăm libertatea de a alege neîngrădit, având acces la toate anunțurile, poți lua o decizie mai bună, știind că nu ai ratat nimic.

Dacă ești din Cluj-Napoca și îți dorești să faci parte din noul grup exclusivist apasă butonul de mai jos și alătură-te nouă. Împreună vom găsi ceea ce cauți. 

HAI ÎN GRUP

Postăm automat cele mai noi anunțuri din TOATĂ piața imobiliară din Cluj-Napoca, de la proprietari persoane fizice, sunate în prealabil și confirmate datele din anunț sau agenți si dezvoltatori, de asemenea cele mai de calitate anunțuri, filtrate dintr-o mare de anunțuri de pe toate site-urile. 

 

Apartamente inedite

În plus colegii noștri cauta cele mai inedite proprietăți care cu siguranță merită atenția ta. Alegem acele apartamente care impresionează prin design, dotări sau un preț imbatabil pentru piața din Cluj-Napoca. 

ALĂTURĂ-TE CELOR MAI AVANTAJAȚI CLUJENI

Vinzi? Ai de închiriat?

Dacă nu ești în căutarea unei proprietăți ci ai una de oferit, te așteptăm de asemenea în grup. E locul perfect în care te punem în legătură cu persoanele fizice recent interesate de proprietăți similare cu a ta. Interacțiunea zilnică este constant întreținută și ne asigurăm că există vizibilitate pe toate postările membrilor.

CLICK AICI ȘI NE VEDEM ÎN GRUP

Nu mai aștepta

În fiecare oră pierzi proprietăți care ar fi putut fi ale tale. Hai chiar acum în grup și vei găsi chiria mult dorită.

PS: orice experiență plăcută merită să fie împărtășită și cu alți prieteni, așa că am aprecia dacă la rândul tău ai invita și 2-3 prieteni de care știi că sunt în căutare de imobiliare.

Articole similare

ânzătorul este nevoit să plătească taxe indiferent de valoarea imobilului. Astfel, vânzătorii nu mai sunt scutiți de plata impozitului, așa cum se întâmpla până la sfârșitul anului trecut, după ce plafonul neimpozabil existent înainte a fost eliminat.
Un număr de 2.757 de imobile din Capitală sunt încadrate în diferite clase de risc seismic. Din total, 374 imobile expertizate şi încadrate în clasa I de risc seismic, dintre care 190 prezintă pericol public, potrivit datelor Administrației Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu risc seismic.
Când vine vorba despre alegerea apartamentului sau a casei ideale, sunt o mulțime de factori de care trebuie să ți cont, pentru a lua decizia cea mai potrivită nevoilor tale. Iar cel mai important este chiar siguranța.