Tanti Lenuta din Chinteni foloseste imoradar24 [VIDEO] - Blog Imoradar24

Poate pe noi nu ne credeati, dar Tanti Lenuta vine pentru a doua oara si ne arata in stilul ei caracteristic, ca atunci cand vine vorba de imobiliare, imoradar24 este cel mai bun loc unde poti cauta proprietati.

Peste 8 milioane de vizualizari a strans videoclipul devenit viral, in care Tanti Lenuta, reuseste sa ii gaseasca chirie lui Mircea prin talentul ei de a stii tot ce misca in oras in materie de imobiliare, precumwww.imoradar24.ro

De data aceasta, simpatica bunica apeleaza direct la Imoradar24 pentru a lua legatura cu un proprietar verificat. Astfel ea reuseste sa obtina cel mai bun pret si cele mai multe detalii despre proprietate, direct de la sursa, fara intermediari, agentii sau comisioane.

Imoradar24.ro este singurul site din Romania care aduna in acelasi loc toate anunturile imobiliare de pe internet, sorteaza dublurile si verifica proprietarii. Astfel reusim sa avem in orice clipa peste 200.000 de proprietati unice, sortate din peste 600.000 de anunturi. Dintre acestea, aproximativ 80.000 sunt anunturi direct de la proprietari verificati, care au fost sunati de catre echipa imoradar24.ro

imoradar24: Singurul site de imobiliare din Romania cu proprietari verificati telefonic

 

 

Articole similare

Alegerea locuinței este o decizie importantă. Petrecem mult timp acasă, așa că vrem să fim fericiți și confortabil cu decizia noastră. Întâi de toate, când vine vorba de un apartament de lux pe care dorim să îl închiriem, asta nu înseamnă neapărat că este o locuință mare.
Achiziționarea unui apartament este o investiție mare și pe termen lung și nu este mereu ușor să găsim cea mai potrivită variantă.
Nici să fii vânzătorul unui imobil, persoană fizică, nu e ușor în această perioadă. Pe lângă distanțarea socială impusă de pandemie și reticența unora dintre cumpărători de a se mai întâlni cu persoane străine, cea mai mare dilemă este stabilirea prețului corect de vânzare fără a ajunge să vândă imobile supraevaluate.