Open-Mic Podcast “Experiențe imobiliare din prisma cumpărătorului” -

Scriam în articolul de aici, în decembrie, că am început un nou proiect menit să vină în ajutorul celor care sunt acum într-o “situație imobiliară” și cărora le-ar fi de folos să audă și experiența unei persoane reale și simple ca și ei.

Am discutat până acum despre locuitul într-un cartier în plină dezvoltare, despre renovare și recompartimentare a unui apartament de bloc, în condiții legale și ultima oară despre creditul Nouă Casă și ce îți permiți să cumperi cu el în 2020-2021.

Pregătim între timp alte două noi episoade pe două teme foarte interesante și actuale.

Ce voiam să vă transmitem e că și voi aveți experiențele voastre cu siguranță. Unele dintre ele de interes pentru ceilalți ascultători. Așadar deschidem oficial posibilitatea oricăruia dintre urmăritorii noștri de a fi protagonișți în următorul podcast din “Experiențe imobiliare din prisma cumpărătorului”.

Dacă ai detalii despre un anumit complex rezidențial, despre un cartier nou, despre cât de greu ai găsit chiria dorită sau apartamentul mult visat. Dacă ai trecut printr-un proces de renovare, redecorare sau chiar construcție de la zero și crezi că ai ce împărtăși cu ceilalți, atunci te așteptăm în emisiunea noastră. Dacă ți-ai dorit întotdeauna că vocea ta să fie auzită, acum e momentul.

Completează formularul de mai jos, oferă-ne câteva detalii despre ce ai vrea să împărtășeșți cu noi și unul dintre colegii noștri va lua legătură cu ține. Valabil și dacă dorești doar să primești mai multe detalii, la fel completezi formularul și it ivom răspunde în timp util.

Fă-ți curaj și hai să discutăm lucruri interesante la "Experiențe imobiliare din prisma cumpărătorului". 

Între timp poți urmări episoadele trecute pe oricare dintre platformele de mai jos.

Articolele care însoțesc interviurile pot fi citite aici:

Arhiva articole "Experiențe imobiliare din prisma cumpărătorului"

Articole similare

Vom vorbi despre cautarea apartamentului ideal timp de 5 ani. De ce a durat atat, ce anume dorea de la acest apartament, de ce a fost atat de greu sa il gaseasca si cat a costat intr-un final apartamentul ales. In plus, Ela va impartasi cu noi sfaturile prietenului ei, inginer proiectant, legate de seisme,
Avem plăcerea să vă prezentăm primul episod din noua noastră emisiune, pe care o vom numi simplu “Experiențe Imobiliare din prisma cumpăratorului".