7 lucruri bine de stiut despre blocurile noi

Cand te referi la blocurile noi, automat te poti gandi la un confort sporit fata de cele vechi. Poate chiar si o tehnologie mai noua, materiale mai bune. Dar in multe cazuri blocurile noi ascund mai multe vicii decat bucurii noilor proprietari.

Am selectat si iti prezentam situatii despre blocurile noi la care ar trebui sa fii atent inainte de a te entuziasma.

Poze vs realitate – poti fi pacalit inca din procesul de cautare, prin fotografii si planuri mincinoase.

Calitatea materialelor – o priza ieftina, sau o gresie prost montata pot fi semnele unui intreg proiect executat delasator

La cheie sau la gri? – fii atent la costurile de amenajare pe cont propriu versus reducerea primita in caz ca renunti la finisajele standard

Distanta dintre blocuri – poate ca acum ai privelistirea dorita. Dar ai siguranta ca in 2-3 nu se va ridica un bloc chiar in fata balconului tau?

Costuri adiacente – confortul unui complex cu parcare, locuri de joaca si paza 24h vine la pachet cu costuri lunare mai ridicate.

Termenul finalizarii constructiei – nu iti pune baza in termenul promis de dezvoltator. Pot aparea diferente majore intre promisiune si realitate, si nu intotdeauna din rea vointa.

Santierul – daca accepti sa te muti intr-un bloc inca in proces de finisare, sau in cadrul unui complex aflat in dezvoltare, ia in calcul toti factorii care iti pot afecta starea de bine.

Daca te intereseaza un apartament in bloc nou intra pe imoradar24.ro. Vei gasi oferte colectate de pe mai multe site-uri la un singur loc.

Articole similare

Dorința de a avea propria locuință este atât de mare încât, uneori, pare că nici nu mai contează detaliile. Totuși, dat fiind că prețurile nu sunt tocmai la îndemâna oricui, ar trebui să clarifici majoritatea dilemelor înainte de a face o investiție. Și e important să afli care sunt avantajele și dezavantajele apartamentelor vechi sau noi disponibile.
De data aceasta, Tanti Lenuta apeleaza direct la Imoradar24 pentru a lua legatura cu un proprietar verificat. Astfel ea reuseste sa obtina...
În foarte multe grupuri de imobiliare sau de construcții din țară, am observat destul de des interes manifestat de către locuitorii imobilelor de la parter de a-și construi un balcon, atunci când acesta lipsește din proiectul inițial. Evident lipsa acestuia reprezintă pentru cei mai mulți un inconvenient, iar cei 5-8 mp în minus față de vecinii de deasupra pot da naștere unor frustrări, mai ales când nu ai unde depozita lucruri care se adună în casă. Astfel că mulți aleg să își facă propriul balcon, însă nu toți construiesc legal acest balcon. Am adunat în articolul ce urmează informațiile de care ai nevoie dacă planuesti să construiești legal un balcon la parter.