7 lucruri bine de stiut despre blocurile noi

Cand te referi la blocurile noi, automat te poti gandi la un confort sporit fata de cele vechi. Poate chiar si o tehnologie mai noua, materiale mai bune. Dar in multe cazuri blocurile noi ascund mai multe vicii decat bucurii noilor proprietari.

Am selectat si iti prezentam situatii despre blocurile noi la care ar trebui sa fii atent inainte de a te entuziasma.

Poze vs realitate – poti fi pacalit inca din procesul de cautare, prin fotografii si planuri mincinoase.

Calitatea materialelor – o priza ieftina, sau o gresie prost montata pot fi semnele unui intreg proiect executat delasator

La cheie sau la gri? – fii atent la costurile de amenajare pe cont propriu versus reducerea primita in caz ca renunti la finisajele standard

Distanta dintre blocuri – poate ca acum ai privelistirea dorita. Dar ai siguranta ca in 2-3 nu se va ridica un bloc chiar in fata balconului tau?

Costuri adiacente – confortul unui complex cu parcare, locuri de joaca si paza 24h vine la pachet cu costuri lunare mai ridicate.

Termenul finalizarii constructiei – nu iti pune baza in termenul promis de dezvoltator. Pot aparea diferente majore intre promisiune si realitate, si nu intotdeauna din rea vointa.

Santierul – daca accepti sa te muti intr-un bloc inca in proces de finisare, sau in cadrul unui complex aflat in dezvoltare, ia in calcul toti factorii care iti pot afecta starea de bine.

Daca te intereseaza un apartament in bloc nou intra pe imoradar24.ro. Vei gasi oferte colectate de pe mai multe site-uri la un singur loc.

Articole similare

Alegerea locuinței este o decizie importantă. Petrecem mult timp acasă, așa că vrem să fim fericiți și confortabil cu decizia noastră. Întâi de toate, când vine vorba de un apartament de lux pe care dorim să îl închiriem, asta nu înseamnă neapărat că este o locuință mare.
Achiziționarea unui apartament este o investiție mare și pe termen lung și nu este mereu ușor să găsim cea mai potrivită variantă.
Nici să fii vânzătorul unui imobil, persoană fizică, nu e ușor în această perioadă. Pe lângă distanțarea socială impusă de pandemie și reticența unora dintre cumpărători de a se mai întâlni cu persoane străine, cea mai mare dilemă este stabilirea prețului corect de vânzare fără a ajunge să vândă imobile supraevaluate.