[Podcast - EP01] Experiențe imobiliare din prisma cumpărătorului: Apartament 2 camere în Popești Leordeni

Avem plăcerea să vă prezentăm primul episod din emisiunea noastră, pe care o vom numi simplu “Experiențe Imobiliare din prisma cumpăratorului”.

Fiindcă fix despre asta va fi vorba. 

O serie de întâlniri, de înregistrări în format podcast, cu proprietari, care pot oferi informațîi foarte utile altor persoane aflate acum în ipostază de a cumpăra un imobil. Experiențele împărtășite îi pot ajută să ia o decizie mai bună într-o situație similară.

Vom discuta despre procesul de căutare, de researchul atât teoretic cât și practic pe care îl face cineva înainte de a achiziționa un imobil. Despre viața într-o anumită zonă, într-un anumit cartier sau complex rezidențial, despre calitatea vieții, cu bune și rele… Dar și despre renovatul, amenajatul sau chiar modificarea imobilului după achiziționare.

În primul episod îl vom avea invitat pe Mihai, care ne va vorbi din prisma unui tătic ce locuiește de 8 ani într-un apartament cu 2 camere în Popeșți Leordeni.

Cu Mihai vom discuta despre:

 1. Motivele care au stat la baza alegerii unui imobil în Popești Leordeni
 2. Cum a decurs researchul dinaintea achiziției
 3. Cât a costat apartamentul efectiv
 4. Cum s-a schimbat zona între timp – în cei 8 ani
 5. Despre confort și calitatea vieții în zonă
 6. Distanța până la locul de muncă și variante de transport
 7. Cât de mult mai contează apropierea de metrou
 8. Dacă ar da timpul înapoi ar mai repetă alegerea făcută
 9. Ce merită din punctul lui de vedere: casă la periferie sau apartament în centru
 10. Sfaturi foarte complete pentru cei care ar vrea să cumpere acum într-o situație similară – foarte multe zone din București seamănă acum cu ceea ce era Popeștiul acum 8 ani de zile
 11. La final vom trage concluziile și vă vom oferi sfaturi despre cum poți folosi imoradar24.ro ca tool perfect de research

Imoradar24 este prezent pe urmatoarele platforme

Unde puteți găsi emisiunea

Ne puteți asculta podcastul chiar și pe Soundcloud, pe desktop sau pe aplicația de mobil. Vom încerca să avem un nou episod în fiecare săptămână.

Vă asigurăm că protagoniștii fiecărei experiențe imobiliare din emisiune, sunt persoane reale care nu fac reclamă niciunui brand sau companii ci doar împărtășesc cu voi experiențe reale.

Ca să vă asigurați că nu ratați niciun episod abonați-vă la unul dintre canalele noastre de Facebook, Youtube, Soundcloud sau Google Podcasts. Găsiți mai jos linkurile utile pentru fiecare platforma în parte.

canal imoradar youtube
Click pe imagine pentru a te abona la canalul de Youtube
canal soundcloud imoradar24
Click pe imagine pentru a te abona la canalul de Soundcloud
canal google podcasts imoradar24
Click pe imagine pentru a te abona la canalul de Google Podcasts

Articole similare

Vom vorbi despre cautarea apartamentului ideal timp de 5 ani. De ce a durat atat, ce anume dorea de la acest apartament, de ce a fost atat de greu sa il gaseasca si cat a costat intr-un final apartamentul ales. In plus, Ela va impartasi cu noi sfaturile prietenului ei, inginer proiectant, legate de seisme,
Așadar deschidem oficial posibilitatea oricăruia dintre urmăritorii noștri de a fi protagonișți în următorul podcast din “Experiențe imobiliare din prisma cumpărătorului”.