Cum dublezi banii in 9 luni? – Mostenirea EP5 serial de aventuri imobiliare cu cap

Mihai a terminat de renovat apartamentul si s-a listat deja pe site-urile de profil. Vazand ca lucrurile merg foarte bine, din prima chiar, Mihai e dornic acum sa afle cum poate sa isi dezvolte afacerea pe Airbnb iar Tetelu cu imoradar24 il vor invata cum dublezi banii in 9 luni.

Desi sceptic la primele idei ale lui Tetelu, Mihai s-a lasat ghidat prin tot ce inseamna achizitia si pregatirea unui apartament pentru inchiriere. Cu ajutorul www.imoradar24.ro, Mihai si-a gasit garsoniera mult visata aproape de metrou. Apoi a urmat renovarea, evident cu peripetii si situatii inedite cu muncitorii romani. Iar intr-un final a reusit ca din cei 25 mp ai garsonierei sa scoata un spatiu placut, util si modern pentru turistii care urmau sa ii treca pragul.

Nu a trecut mult, iar primii turisti s-au instalat in garsoniera lui Mihai. Telefonul suna in continuu, iar unii dintre ei cu intrebari dintre cele mai simple. Precum, plita trebuie bagata in priza? Sau unde sunteti, ca noi suntem deja la usa. Mihai se plange dar in sinea lui e mandru de alegerea facuta si de faptul ca a ajuns un „antreprenor de succes”, asa cum ii place intr-un timp atat de scurt.

Acum insa alta idee s-a sadit in mintea lui.

Cum dublezi banii castigati din Airbnb?

Cu turistii la usa, Airbnb-ul rezervat complet, Mihai a apelat iarasi la Tetelu pentru a-i face un calcul, sa vada in cat timp mai poate lua o garsoniera.

Calculul e simplu, il veti vedea in video-ul de mai jos. Ideea este ca in 9 luni de zile, castigul rezultat din inchirierea garsonierei poate reprezenta avansul de 15% pentru un credit ipotecar. Cu ajutorul creditului Mihai va putea lua o noua garsoniera. Astfel incat in continuare, prima garsoniera va plati rata pentru cea de-a doua, iar a doua ii va aduce profit. Practic, pornind cu 45000 euro, intr-un an de zile, Mihai va detine 2 garsoniere, si un venit lunar de 600 euro.

Cine sunt Tetelu si Mihai Baranga?

 

Dragos Musat, sau Tetelu, cel ce a scris vreme de zece ani Jurnalul lui Tetelu, este unul dintre cei mai buni si mai cunoscuti “creativi” din publicitatea romaneasca, creator de virale si reclame pentru internet, a fost publicist la „Academia Catavencu” si unul dintre fondatorii Happy Fish, un experiment de neuitat in productia video romaneasca. Si nu in ultimul rand, mandru proprietar de apartament in reteaua Airbnb.

 

Mihai Baranga este un actor cu abilitati bine cultivate, remarcandu-se printr-o voce performanta, printr-o expresivitate corporala temeinic antrenata prin lectiile de acrobatie, dans si pantomima. Poate fi vazut in spectacolele Nimic nu-mi scapa, Amandina cu frișcă, Galeria Shakespeare, Flirt, STOP. A fost prezent și premiat la numeroase festivaluri din tara si din strainatate. De asemenea, a jucat in filme artistice si a avut colaborari in televiziune.

Articole similare

La imoradar24 reusim ca in orice clipa sa avem peste 200.000 de proprietati diferite. Peste 70.000 sunt direct de la proprietar verificat.
Imoradar24, impreuna cu Tetelu (Dragos Musat) va invita sa urmariti seria “Mostenirea - serial de aventuri imobiliare CU CAP”.
Chirie sau Airbnb? Ce este si cat castigi prin Airbnb? Mai intai il indrumam pe Mihai spre www.imoradar24.ro, locul in care in care isi va...