Cum amenajezi o garsoniera de 25mp? - Mostenirea EP4 serial de aventuri imobiliare cu cap

Incet, incet ne apropiem de final. Intram in garsoniera proaspat amenajata a lui Mihai si aflam cum e sa amenajezi o garsoniera de 25mp si cat l-a costat amenajarea, cine s-a ocupat de designul interior si la ce trucuri a apelat pentru a spori spatiul pe care il detine.

Mihai a reusit sa faca tot ceea ce si-a propus in episodul anterior. Garsoniera achizitionata de el cu putin timp in urma, si-a primit deja primii turisti, si multi altii au facut rezervari pentru perioada urmatoare.

Uite-asa amenajezi o garsoniera pentru Airbnb

In camera Mihai a ales sa vopseasca un perete intr-o culoare contrastanta pe care a aplicat un model abstract care imita bambusul folosind o forma de tip „stencil” pe care a dat 250 lei.

Mobila din camera este compusa dintr-un pat de doua persoane generos, modern, doua lampadare, o noptiera interesanta, un fotoliu, dulap si birou. Mihai a inteles ca pentru a avea succes pe Airbnb e necesar sa te preocupe cum arata lucrurile, asa ca a ales un pat modern, cu catifea mov. De asemenea fotoliul de designer, albastru, este din acealsi material ca si patul. Lampadarele sunt metalice, simple, si se potrivesc cu noptiera de asemenea din metal. Dulapul, biroul, usa si decoratiunile din lemn natur de pe perete, se potrivesc cu aerul scandivav al micii garsoniere. Inafara de acele decoratiuni de lemn, Mihai a ales sa lase peretii simpli, fara tablouri sau postere.

Bucataria, chicineta, asa cum ii spune Mihai, este adevarata provocare a acestei locuinte. Avand putin peste 2mp i-a dat putin de furca in incercarea de a o dota cu tot ce are nevoie un turist, daca doreste sa isi gateasca la cazare. Asa ca regasim un corp de bucatarie cu blat de lucru si chiuveta care adaposteste un frigider, cuptor cu microunde, prajitor de paine, fierbator de apa plita cu inductie, vase de gatit, vesela si tacamuri! Wow. Si toate astea, fara ca spatiul sa para inghesuit. In plus, tot aici este si cosul de gunoi, si locul in care Mihai tine produsele destinate curateniei.

In baie Mihai a ales o gresie imprimanta cu modele geometrice si pe pereti o faianta alba, placi inguste, tot in stil scandinav. Pentru un plus de culoare a ales un bleu pastel pentru blatul de la chiuveta si din nou, un ornament de lemn pe post de suport de prosoape. Vasul de toaleta are bazinul de apa incorporat in perete, astfel incat baia este foarte spatioasa, simpla si modern utilata, cu baterii moderne cu limitatoare de temperatura.

Ce bine e sa ai un designer in casa

Ce trebuie sa stiti este faptul ca pentru toate aceste amenajari, Mihai nu a apelat la un alt designer, ci chiar la sotia lui. Sotia lui Mihai este cea care a ales stilul scandinav si a avut grija ca toate lucrurile achizitionate sa se potriveasca atat de bine pe cat o fac.

Mai jos regasiti un tabel cu preturile celor mai importante produse din garsoniera lui Mihai. Si mai multe detalii despre amenajare primim direct de la Mihai in videoul de mai jos.

ProdusPret
Pat Queen size1500 lei
Saltea800 lei 200 lei
Lampadare300 lei
Fotoliu400 lei
Noptiera300 lei
Model perete250 lei
Dulap200 lei
Birou200 lei
Televizor1000 lei
Plita cu inductie150 lei
Vase pentru plita100 lei
Frigider300 lei
Cuptor microunde250 lei
Blat de lucru150 lei
Corpuri bucatarie250 lei
Prajitor de paine50 lei
Baterie dus250 lei
Cabina dus1000 lei
Vas de toaleta500 lei
Ansamblu chiuveta800 lei
Oglinda cristal300 lei

Cine sunt Tetelu si Mihai Baranga?

 

Dragos Musat, sau Tetelu, cel ce a scris vreme de zece ani Jurnalul lui Tetelu, este unul dintre cei mai buni si mai cunoscuti “creativi” din publicitatea romaneasca, creator de virale si reclame pentru internet, a fost publicist la „Academia Catavencu” si unul dintre fondatorii Happy Fish, un experiment de neuitat in productia video romaneasca. Si nu in ultimul rand, mandru proprietar de apartament in reteaua Airbnb.

 

Mihai Baranga este un actor cu abilitati bine cultivate, remarcandu-se printr-o voce performanta, printr-o expresivitate corporala temeinic antrenata prin lectiile de acrobatie, dans si pantomima. Poate fi vazut in spectacolele Nimic nu-mi scapa, Amandina cu frișcă, Galeria Shakespeare, Flirt, STOP. A fost prezent și premiat la numeroase festivaluri din tara si din strainatate. De asemenea, a jucat in filme artistice si a avut colaborari in televiziune.

Articole similare

La imoradar24 reusim ca in orice clipa sa avem peste 200.000 de proprietati diferite. Peste 70.000 sunt direct de la proprietar verificat.
Imoradar24, impreuna cu Tetelu (Dragos Musat) va invita sa urmariti seria “Mostenirea - serial de aventuri imobiliare CU CAP”.
Chirie sau Airbnb? Ce este si cat castigi prin Airbnb? Mai intai il indrumam pe Mihai spre www.imoradar24.ro, locul in care in care isi va...