Cel mai bun grup de Facebook cu imobiliare din Brașov

De ce suntem cel mai bun grup de Facebook cu imobiliare din Brașov?

Pentru că doar în acest grup cineva din echipa noastră se ocupă constant și fără întârziere să răspundă tuturor cererilor. Ne asigurăm în fiecare clipă ca fiecare cerere de imobiliare este tratată cu seriozitate și oferim răspunsuri celor care caută o proprietate de vânzare sau de închiriat.

Pentru că doar noi avem cele mai multe anunțuri din piața imobiliară (filtrăm peste 650.000 de anunțuri la nivel național) și încercăm să aducem cele mai bune oferte de pe site, în grup pe platforma unde petreci timpul alături de prietenii tăi.

Pentru că îți dăm libertatea de a alege neîngrădit, având acces la toate anunțurile, poți lua o decizie mai bună, știind că nu ai ratat nimic.

Așa că dacă ești din Brașov și încă nu faci parte din comunitatea noastră apasă butonul de mai jos și alătură-te chiar azi.

HAI ÎN GRUP

Anunțurile pe care le postăm în mod frecvent automat, sunt cele mai noi anunțuri din piața imobiliară din Brașov, de la proprietari persoane fizice, sunate în prealabil și confirmate datele din anunț. Asta înseamnă mai puțin timp pierdut de tine. Ai siguranța ca anunțurile sunt valabile, persoanele sunt reale iar toate datele complete.

 

Cele mai bune oferte pentru tine

Și nu doar automat! Colegii noștri caută cele mai inedite proprietăți care cu siguranță merită atenția ta. Zilnic petrecem timp pe site pentru a identifica toate ofertele demne de menționat.

În plus, pe site găsiți TOATE anunțurile din piața imobilară, de la toate agențiile, proprietarii, dezvoltatorii sau băncile din România.

ALĂTURĂ-TE GRUPULUI 

Ai un apartament de vânzare/închiriere?

Dacă nu ești în căutarea unei proprietăți ci ai una de oferit, te așteptăm de asemenea în grup. E locul perfect în care te punem în legătură cu persoanele fizice recent interesate de proprietăți similare cu a ta. Interacțiunea zilnică este constant întreținută și ne asigurăm că există vizibilitate pe toate postările membrilor.

CLICK AICI PENTRU A TE ALATURA GRUPULUI DE FACEBOOK

Ești încă aici? 

Hai în grupul nostru și cu siguranță vei reuși pe plan imobiliar.

PS: orice experiență plăcută merită să fie împărtășită și cu alți prieteni, așa că am aprecia dacă la rândul tău ai invita și 2-3 prieteni de care știi că sunt în căutare de imobiliare.

Articole similare

ânzătorul este nevoit să plătească taxe indiferent de valoarea imobilului. Astfel, vânzătorii nu mai sunt scutiți de plata impozitului, așa cum se întâmpla până la sfârșitul anului trecut, după ce plafonul neimpozabil existent înainte a fost eliminat.
Un număr de 2.757 de imobile din Capitală sunt încadrate în diferite clase de risc seismic. Din total, 374 imobile expertizate şi încadrate în clasa I de risc seismic, dintre care 190 prezintă pericol public, potrivit datelor Administrației Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu risc seismic.
Când vine vorba despre alegerea apartamentului sau a casei ideale, sunt o mulțime de factori de care trebuie să ți cont, pentru a lua decizia cea mai potrivită nevoilor tale. Iar cel mai important este chiar siguranța.