Ce inseamna proprietar verificat la imoradar24?[VIDEO]

La imoradar24 reusim ca in orice clipa sa avem peste 200.000 de proprietati diferite pe site. Asta inseamna ca prelucram peste 650.000 de anunturi imobiliare de pe tot internetul si filtram dublurile astfel incat sa livram doar proprietati unice. Asta inseamna ca pentru fiecare proprietate este posibil sa identificam in medie 3 anunturi, cu date de contact si preturi diferite. La noi le gasesti pe toate. Din cele 200.000 de proprietati unice, peste 70.000 sunt direct de la proprietar verificat.

 

Ce inseamna proprietar verificat?

Echipa noastra de Customer Support trateaza zilnic pana la 5000 de anunturi. Etapele verificarii variaza de la comparare de anunturi, identificare ca si agent imobiliar sau nu,pana la apel telefonic cu proprietarul.

Asta inseamna ca noi stam de vorba cu proprietarul in locul tau. Fiecare dintre cei 20 de operatori vorbesc in medie cu 100-150 de persoane zilnic. Sunt verificate datele din anunt, pretul, pozitionarea pe harta si astfel anuntul care ajunge pe site este un anunt complet si cu certitudinea pentru client ca va pierde timpul la telefon.

 

Cate anunturi prelucram lunar?

Referitor la anunturile de la proprietari, prelucram lunar intre 60.000 si 80.000 de anunturi, astfel incat in orice clipa avem acest numar de anunturi disponibil pe site.

 

Cat dureaza un apel si care este experienta unui operator la telefon?

Pentru a face lumina in procesul nostru de identificare si verificare a anunuturilor provenite de la proprietari, am pregatit un scurt video in care colegii nostri din departamentul de Customer Support povestesc despre ce inseamna proprietar verificat la imoradar24 si cum se desfasoara activitatea lor.

Daca te intereseaza case de vanzare sau apartamente de vanzare, imoradar24.ro este locul in care le gasesti pe toate. Cu o simpla abonare la alerte, vei primi un singur mail de fiecare data cand apare o noua proprietate care corespunde cerintelor tale. Nu iti mai ramane decat sa te hotarasti ce iti doresti, casa la periferie sau apartament in centru. Sau poate inca nu esti decis intre credit sau chirie si atunci iti stam la dispozitie cu toate anunturile de chirie.

Articole similare

Imoradar24, impreuna cu Tetelu (Dragos Musat) va invita sa urmariti seria “Mostenirea - serial de aventuri imobiliare CU CAP”.
Chirie sau Airbnb? Ce este si cat castigi prin Airbnb? Mai intai il indrumam pe Mihai spre www.imoradar24.ro, locul in care in care isi va...
Mihai e dornic acum sa afle cum poate sa isi dezvolte afacerea pe Airbnb iar Tetelu cu imoradar24 il vor invata cum dublezi banii in 9 luni.