Ce faci cu 45000 euro? - Mostenirea EP1 serial de aventuri imobiliare cu cap

Daca primesti maine 45000 de euro, ce faci cu ei? Ii pui la banca? Ii investesti intr-o afacere? Ii cheltui pe toate capricilile pe care altfel nu ti-ai fi permis sa le cumperi?  Rambursezi un alt credit si te achiti de datorii? Ne putem gandi la o sumedenie de lucruri pe care le poti face cu 45000 de euro. Poate si un an sabatic, plin de vacante in tari exotice.

Doar ca dobanda pe depozitul de la banca e infima, la afaceri poate ca nu te pricepi si risti sa pierzi banii si sa te indatorezi mai mult. Achiti un credit, pe care poate l-ai fi putut sustine altfel din cei 45000 decat prin rambursare anticipata. Iar dupa un an de vacante, ramai cu amintiri placute si experiente de neuitat, dar ai ramas totusi fara bani. Sa nu vorbim de capricii. Se numesc asa dintr-un motiv. Daca ar fi meritat, ai fi reusit sa le achizitionezi pana acum.

“Mostenirea - serial de aventuri imobiliare CU CAP” 

Imoradar24, impreuna cu Tetelu (Dragos Musat) va invita sa urmariti seria “Mostenirea - serial de aventuri imobiliare CU CAP”. O mini serie amuzanta dar plina de informatii utile in care vom fi alaturi de actorul Mihai Baranga, aflat in situatia de a mosteni 45000 euro si il vom indruma spre cea mai buna solutie in care poate obtine profit de pe urma acestor bani: investitie in imobiliare.

Mihai isi va achizitiona un imobil intr-o zona ultracentrala a Bucurestiului, urmand ca mai apoi sa obtina un venit constant si generos de pe urma inchirierii imobililului, bani pe care ii poate folosi cum doreste el. Vom vedea cati bani poate castiga din simpla inchiriere clasica sau apeland la una dintre metodele moderne de inchiriat si populare printre turistii straini si nu numai: Airbnb sau Booking.

Vom vedea efortul depus pentru a gasi un imobil potrivit si in suma dorita. Din fericire, atunci cand vine vorba despre cautat proprietati, imoradar24ii va fi alaturi in acest proces anevoios de cautare. Pe imoradar24, Mihai va avea acces la toate proprietatile din Romania, intr-un singur loc fara a mai fi nevoit sa caute pe mai multe site-uri. Intr-un final va gasi o garsoniera de vanzare ultracentral cu ajutorul imoradar24.ro

Asadar nu ramane decat sa urmariti seria “Mostenirea” ce debuteaza astazi cu primul episod pe care il puteti urmari mai jos. Haos, entuziasm, dezamagire, calcule matematice, situatii inedite, bucurie, relaxare si revansa. Mihai va simti pe pielea lui toate aceste lucruri.

AICI POTI URMARI TOATE ARTICOLELE DIN SERIA MOSTENIREA

Dragos Musat, sau Tetelu, cel ce a scris vreme de zece ani Jurnalul lui Tetelu, este unul dintre cei mai buni si mai cunoscuti “creativi” din publicitatea romaneasca, creator de virale si reclame pentru internet, a fost publicist la „Academia Catavencu” si unul dintre fondatorii Happy Fish, un experiment de neuitat in productia video romaneasca. Si nu in ultimul rand, mandru proprietar de apartament in reteaua Airbnb.

Mihai Baranga este un actor cu abilitati bine cultivate, remarcandu-se printr-o voce performanta, printr-o expresivitate corporala temeinic antrenata prin lectiile de acrobatie, dans si pantomima. Poate fi vazut in spectacolele Nimic nu-mi scapa, Amandina cu frișcă, Galeria Shakespeare, Flirt, STOP. A fost prezent și premiat la numeroase festivaluri din tara si din strainatate. De asemenea, a jucat in filme artistice si a avut colaborari in televiziune.

Articole similare

La imoradar24 reusim ca in orice clipa sa avem peste 200.000 de proprietati diferite. Peste 70.000 sunt direct de la proprietar verificat.
Chirie sau Airbnb? Ce este si cat castigi prin Airbnb? Mai intai il indrumam pe Mihai spre www.imoradar24.ro, locul in care in care isi va...
Mihai e dornic acum sa afle cum poate sa isi dezvolte afacerea pe Airbnb iar Tetelu cu imoradar24 il vor invata cum dublezi banii in 9 luni.