Caut apartament langa statie de metrou

Pe piata imobiliara din Bucuresti, un criteriu foarte important in cautarea locuintei a ajuns sa fie apropierea de o statie de metrou. Motiv pentru care foarte multi proprietari sau agenti “cosmetizeaza” anunturile astfel incat chiar daca ai de mers 20 minute pana la cea mai apropiata statie de metrou, proprietatea este listata ca fiind “aproape de metrou”. Cei mai interesati de acest aspect sunt cei care prefera sa locuiasca in chirie si aleg locuinta in functie de durata drumului pana la serviciu. Nu trebuie insa neglijat nici ce are de oferit respectiva zona sau daca pretul este justificat pentru beneficiul primit. Si asa ne-a venit ideea de a face o serie de ghiduri in care sa prezentam  ce are de oferit fiecare statie de metrou, cu bune si cu rele.

Ce vei afla din aceste ghiduri?   

Vom face in urmatoarea perioada o analiza a zonelor din imediata apropiere a fiecarei statii de metrou dintre cele 47 deja construite  si vom trata diferite aspecte:

  • In primul rand ne vom uita la ce are de oferit zona respectiva din punct de vedere comercial, timp liber, calitatea vietii, locuri de parcare si alternative la metrou
  • Iti vom prezenta aglomeratia zonei in diferite perioade ale zilei: dimineata, la pranz si seara
  • Apoi vom vedea care este oferta imobiliara: care este pretul mediu al chiriei pentru o garsoniera si pentru un apartament de 2 camere in repectiva zona si cat de bogata este oferta pentru aceasta zona
  • Vom calcula timpul necesar pentru a ajunge in diferite zone de interes general precum: centrul orasului, principalele noduri de metrou sau zone de business din Bucuresti

Astfel vom determina unde este cel mai eficient sa locuiesti in functie de nevoile tale si timpul necesar pentru a parcurge drumurile zilnice. Poate vei descoperi o noua varianta la care nu te-ai gandit. Vei putea trage singur concluzia daca pentru o scutire de timp de 10-15 minute, merita 100 de euro in plus la chirie, sau nu. Daca e nevoie sa renunti la masina personala sau nu. 

Metroul este cel mai eficient mijloc de transport in comun, si nu numai, din Bucuresti. Zilnic il folosesc peste 720.000 de calatori, dintre care jumatate doar pe linia albastra: Berceni – Pipera. Iar statia Pipera este tranzitata anual de peste 5 milioane de calatori. 

De ce aceste ghiduri?

Fiindca inca de la inceput www.imoradar24.ro a fost conceput pentru a veni in sprijinul celor cauta proprietati. Avem acces la toate anunturile de imobiliare din Romania, le aducem in acelasi loc, le “curatam”, verificam proprietarii si iti dam posibilitatea de a cauta dupa toate criteriile dorite de tine. De acum inainte poti cauta anunturi aproape de metrou, de parcuri, de anumite piete, mall-uri sau in orice cartier iti doresti. Ne folosim de informatiile pe care le detinem pentru ca tu sa nu mai fi nevoit sa cauti pe zeci de site-uri. Un singur site, care face cat toate. 

Urmareste aici fiecare nou articol pe tema “Caut apartament langa statie de metrou”.

Articole similare

ânzătorul este nevoit să plătească taxe indiferent de valoarea imobilului. Astfel, vânzătorii nu mai sunt scutiți de plata impozitului, așa cum se întâmpla până la sfârșitul anului trecut, după ce plafonul neimpozabil existent înainte a fost eliminat.
Un număr de 2.757 de imobile din Capitală sunt încadrate în diferite clase de risc seismic. Din total, 374 imobile expertizate şi încadrate în clasa I de risc seismic, dintre care 190 prezintă pericol public, potrivit datelor Administrației Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu risc seismic.
Când vine vorba despre alegerea apartamentului sau a casei ideale, sunt o mulțime de factori de care trebuie să ți cont, pentru a lua decizia cea mai potrivită nevoilor tale. Iar cel mai important este chiar siguranța.