Cat dureaza renovarea? - Mostenirea EP3 serial de aventuri imobiliare cu cap

In noul episod din Mostenirea, episodul 3, il ascultam pe Mihai cu ale sale povesti despre muncitori. Haideti sa aflam cat dureaza renovarea unei garsoniere. Cat de greu e sa gasesti muncitorii potriviti? Cat de greu e sa ii tii la lucrare pana la final?

Nu doar ca il ascultam, ci il si vedem in actiune! Mihai a luat situatia in maini si a inceput sa isirenoveze singurprin casa dupa esecurile avute cu mai multe echipe de muncitori.

Prima echipacu care a avut de-a face, si care pareau oameni seriosi, a plecat dupa doar cateva zile. Au primit o lucrare mai mare, iar o garsoniera de 25mpnu mai era rentabila.

Nici cea de-a doua experientanu s-a dovedit castigatoare pentru Mihai. Desi venit prin recomandare, domnul "mester" a inceput sa isi calculeze costul lucrarii in functie de cat il costa pe el drumul cu masina personala, tot timpul cat dureaza renovarea.

Mihai a mai avut dezamagiri si fara a se concretiza macar o intalnire. Cu promisiunea incheiata,muncitorii nu au mai venitinvocand alte treburi personale.

Din pacate nici cei care au lucrat totusi la garsoniera, nu i-au adus implinire lui Mihai. A avut discutii in contradictoriu cu cei care i-au montant gresia, faianta si vasul de toaleta, astfel incat a fost nevoit sa o ia de la capat.

In plus, mare i-a fost mirarea sa vada ca muncitorii au inceputsa faca si "ciubucuri", lucrand si vecinilor din bloc, folosindmaterialele lui Mihai,si in timp ce erau platiti sa lucreze pentru Mihai.

Acum Mihai, asteapta cea de-a patra echipa, cea care va relua si va duce la bun sfarsit lucrarea de doar 25mp pe care o are in plan Mihai.

 

Cat dureaza renovarea unei garsoniere?

Urmarind clipul de mai jos, vedemcu cat haz a trecut Mihai peste situatiicare ar fi scos calmul din orice om. Vom vedea ca ce credea ca se va termina destul de repede,a durat mai mult decat ar fi trebuitdoar datorita esecului de a gasi oamenii potriviti din prima.

 

AICI POTI URMARI TOATE ARTICOLELE DIN SERIA MOSTENIREA

 

Cine sunt Tetelu si Mihai Baranga?

Dragos Musat, sau Tetelu, cel ce a scris vreme de zece ani Jurnalul lui Tetelu, este unul dintre cei mai buni si mai cunoscuti “creativi” din publicitatea romaneasca, creator de virale si reclame pentru internet, a fost publicist la „Academia Catavencu” si unul dintre fondatorii Happy Fish, un experiment de neuitat in productia video romaneasca. Si nu in ultimul rand, mandru proprietar de apartament in reteaua Airbnb.

Mihai Baranga este un actor cu abilitati bine cultivate, remarcandu-se printr-o voce performanta, printr-o expresivitate corporala temeinic antrenata prin lectiile de acrobatie, dans si pantomima. Poate fi vazut in spectacolele Nimic nu-mi scapa, Amandina cu frișcă, Galeria Shakespeare, Flirt, STOP. A fost prezent și premiat la numeroase festivaluri din tara si din strainatate. De asemenea, a jucat in filme artistice si a avut colaborari in televiziune.

Articole similare

La imoradar24 reusim ca in orice clipa sa avem peste 200.000 de proprietati diferite. Peste 70.000 sunt direct de la proprietar verificat.
Imoradar24, impreuna cu Tetelu (Dragos Musat) va invita sa urmariti seria “Mostenirea - serial de aventuri imobiliare CU CAP”.
Chirie sau Airbnb? Ce este si cat castigi prin Airbnb? Mai intai il indrumam pe Mihai spre www.imoradar24.ro, locul in care in care isi va...