Cat castigi prin Airbnb? Mostenirea EP2 serial de aventuri imobiliare cu cap

Chirie sau Airbnb? Ce este si cat castigi prin Airbnb? Mai intai il indrumam pe Mihai spre www.imoradar24.ro, locul in care isi va gasi sigur garsoniera mult dorita, deoarece aici gasesti toate anunturile din tara, si le poti sorta dupa orice criterii doresti. 

Odata garsoniera gasita, Dragos ii va prezenta un calcul stufos pentru a intelege cati bani poate face din chirie si cat de avantajos este sa inchiriezi in regim hotelier, prin platforme precum Airbnb sau Booking. La final, Mihai afla cu exactitate care vor fi veniturile lui zilnice, lunare si anuale, si in cat timp isi va recupera investitia. 

 

imoradar24 - locul in care oricine isi gaseste locuinta dorita

Mihai cu ajutorul lui Tetelu, isi gaseste garsoniera pe www.imoradar24.ro. Asta fiindca imoradar24 este locul in care se aduna toate anunturile de imobiliare din Romania, si cu ajutorul filtrelor iti este foarte usor sa selectezi doar ceea ce te intereseaza si la un nivel foarte detaliat. Poti aplica peste 30 de filtre si cuvinte cheie pentru a sorta rezultatele dupa bunul plac.

 

Cat castigi prin Airbnb?

Tetelu ii prezinta lui Mihai cele 4 scenarii oneste prin care poate face bani din garsoniera ce urmeaza sa o cumpere.

Cel mai la indemana estechiria clasica, prin care dai in folosinta altcuiva imobilul, pe termen indelungat, si percepi lunar o suma de bani de cei ce locuiesc. Vom vedea in urma calculelor, ca la final de an, ramai in buzunar cu vreo3700 euro, asta inseamna ca amortizezi investitiain 12 ani.

Urmatoarele 3 scenarii se invart in jurul aceleiasi idei, inchiriatulin regim hotelierpe platforme precumAirbnb sau Booking.Diferenta o face modul in care doresti saadministrezi acest mic "business".

Profitul anual variaza in acest caz intre5 si 7 mii de euro pe an, dupa ce scazi taxele. Asta inseamna ca daca ai putin spirit intreprinzator si vrei sa te dedici acestui scop, poti recupera banii investiticel mai rapid in 6 ani.

Care sunt cele 3 variante de Airbnb, care sunt costurile, taxele anuale, ce presupune sa ai un apartament pe acest site si un tabel complex realizat de www.imoradar24.ro, pe scurt cat castigi prin Airbnb veti afla urmarind studiul de caz prezentat de Tetelu in episodul 2.

Asadar va invitam sa vedeti noul episod al seriei Mostenirea - aventuri imobiliare cu cap.

 

AICI POTI URMARI TOATE ARTICOLELE DIN SERIA MOSTENIREA

 

Dragos Musat, sau Tetelu, cel ce a scris vreme de zece ani Jurnalul lui Tetelu, este unul dintre cei mai buni si mai cunoscuti “creativi” din publicitatea romaneasca, creator de virale si reclame pentru internet, a fost publicist la „Academia Catavencu” si unul dintre fondatorii Happy Fish, un experiment de neuitat in productia video romaneasca. Si nu in ultimul rand, mandru proprietar de apartament in reteaua Airbnb.

Mihai Barangaeste un actor cu abilitati bine cultivate, remarcandu-se printr-o voce performanta, printr-o expresivitate corporala temeinic antrenata prin lectiile de acrobatie, dans si pantomima. Poate fi vazut in spectacolele Nimic nu-mi scapa, Amandina cu frișcă, Galeria Shakespeare, Flirt, STOP. A fost prezent și premiat la numeroase festivaluri din tara si din strainatate. De asemenea, a jucat in filme artistice si a avut colaborari in televiziune.

Articole similare

La imoradar24 reusim ca in orice clipa sa avem peste 200.000 de proprietati diferite. Peste 70.000 sunt direct de la proprietar verificat.
Imoradar24, impreuna cu Tetelu (Dragos Musat) va invita sa urmariti seria “Mostenirea - serial de aventuri imobiliare CU CAP”.
Mihai e dornic acum sa afle cum poate sa isi dezvolte afacerea pe Airbnb iar Tetelu cu imoradar24 il vor invata cum dublezi banii in 9 luni.