Case ieftine în București și împrejurimi

Nu o lungim prea mult cu introducerea fiindcă articolul are un singur scop: să vină în ajutorul celor care își doresc o casă la curte și nu au buget extraordinar. Oricum după cum a evoluat piață imobiliară în ultima perioada,  o casă micuța la curte, la periferie, este de cele mai multe ori mai ieftină ca un apartament cu 3 camere în București. Așadar, va vom prezența mai jos o selecție de case ieftine în București și județul Ilfov.

Ce înseamnă casă ieftină? Am setat unbuget maxim de 100.000 de euro, foarte strâmtorat ar spune unii, destul de mult însă pentru mulți dintre Bucureșteni.

Cu banii “la subraț” am căutat pe imoradar24.ro case ieftine în București și le-am grupat după cum urmează.

Case ieftine în București

În București se regăsesc la vânzare278 de case cu prețul sub 100.000 euro.Cea mai ieftină dintre ele este o casă veche la curte, în zona Rahova, costădoar 21.500 euro, și are 60 mp.Cu siguranță are nevoie de renovare, casa aflându-se în proces de îmbunătățire. Nu este o locuință pentru pretențioși, dar o familie fără posibilități sigur s-ar bucura să se poată muta în primul rând într-o locuință la doar 21.000 euro, și în plus și la curte.

Vezi case sub 100.000 euro in Bucuresti

Cea mai scumpă casă în buget, adică 100.000 euro, și cu cele mai bune condiții se află în zona Giurgiului, Luica. Este o casă nouă, din 2020, cu 5 camere, 140 mp și 130 mp teren.

Pentru cei doritori de forfota centrului la 100.000 euro se poate cumpăra o casăchiar la km 0 al capitalei, cu 3 camere și doar 65 mp.

Oricum la 100.000 euro se găsesc foarte multe dintre casele noi, duplex sau single, la periferie, dar în București ca și locație. Case cu suprafate de peste 100 mp, 4-5 camere și teren între 100 și 200 mp, chiar și 330mp în unele cazuri.

Legat de suprafață, am fost curioși să vedemcâte case au peste 140 mp.Sunt 21 de astfel de proprietăți, și tot atâtea sunt proprietățile care au 5 camere sau mai multe. Cele mai multe dintre ele sunt locuințe noi, unele chiar în construcție, dispuse P+1+M.

Vezi case peste 140 mp cu 100.000 euro

Cea mai spațioasă casă nouă are 200 mp, se află în Cartierul Latin, Prelungirea Ghencea. La modul absolut,cea mai mare casă are 240 mp, 9 camere dintre care 7 dormitoare, și se flă în zona Piața Ferentari. Prețul este de 99.500 euro și se vinde complet utilată și mobilată.

Vezi case cu peste 5 camere si 100.000 euro

Case ieftine în Ilfov

În afara Bucureștiului, în orașe și comune apropiate, nu mai departe de 20-25km de București, numărul caselor disponibile în această sumă este mai mare. Dacă nu ții musai să ai buletin de București și dispui de o mașină pentru a veni la birou, comune precum Haliu, Bragadiru, Clinceni, Domnești sau Pantelimon, reprezintă o opțiune viabilă. Desigur, case sunt în tot județul Ilfov, dar majoritatea ofertelor disponibile acum le-am regăsit în aceste comune.

Mai exact peste 1000 de case sub 100.000 euro sunt de vânzare în județul Ilfov, dintre care 200 au peste 140 mp.

Vezi case ieftine în Ilfov

Ca număr de camere, 132 dintre case au 5 sau mai multe camere  iar mai mult de jumătate din numărul total de case aflate la vânzare, sunt imobile noi, de după 2016.

Vezi case ieftine cu peste 140 mp in Ilfov

Dacă ești interesat de achiziția unei case, găsești linkuri după fiecare categorie în parte. Ofertele sunt atât de la proprietari verificați cât și direct de la dezvoltatori sau agenții cu comision 0%.

Dacă niciuna dintre casele aflate în prezent la vânzare nu te satisface, poți seta o alertă RoboRadar - cea mai smart alertă imobiliară din România- cu criteriile la care ții și de îndată ce va apărea un imobil corespunzător la vânzare, vei fi notificat pe email.

Articole similare

ânzătorul este nevoit să plătească taxe indiferent de valoarea imobilului. Astfel, vânzătorii nu mai sunt scutiți de plata impozitului, așa cum se întâmpla până la sfârșitul anului trecut, după ce plafonul neimpozabil existent înainte a fost eliminat.
Un număr de 2.757 de imobile din Capitală sunt încadrate în diferite clase de risc seismic. Din total, 374 imobile expertizate şi încadrate în clasa I de risc seismic, dintre care 190 prezintă pericol public, potrivit datelor Administrației Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu risc seismic.
Când vine vorba despre alegerea apartamentului sau a casei ideale, sunt o mulțime de factori de care trebuie să ți cont, pentru a lua decizia cea mai potrivită nevoilor tale. Iar cel mai important este chiar siguranța.