Blog imoradar24

Galațiul și Sibiul reprezintă fiecare câte 3% din totalul intențiilor de achiziție la nivel național, în vreme ce Pitești și Ploiești au câte 2%, arată datele Imoradar24. În schimb, Craiova – cel mai mare oraș din Oltenia - este în afara top 10 la nivel național.
Sibiul este principalul oraș în care românii caută să închirieze locuințe din afara marilor orașe, respectiv București, Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța, Iași și Brașov. Ponderea căutărilor de chirii este de 3% la nivel național și de câte 1% pentru Pitești, Ploiești și Arad
Românii caută cel mai mult apartamente de două camere, acestea fiind aproape jumătate din totalul intențiilor de achiziție în trimestrul al patrulea din 2022, conform datelor portalului Imoradar24.ro. În București, un apartament de două camere costă cu peste 50% mai mult decât la Ploiești, mai arată datele.
Fie că locuim într-un apartament sau la casă, insectele și rozătoarele sunt musafirii nepoftiți întâlniți cel mai des.
De anul acesta, sistemul actual de impozitare a proprietăților imobiliare urma să se modifice, astfel încât modul de calcul al impozitului pe clădiri să se simplifice.
În principiu, ai nevoie de un evaluator atunci când vrei să cumperi sau să vinzi o casă. Evaluarea unui apartament este o etapă esențială în acest proces. Poate fi însă utilă și în cazul succesiunii.
Siguranța căminelor noastre este un aspect vital. Fiecare face ce poate, după posibilități, pentru a se asigura zi de zi că avutul său, colțișorul său, e în siguranță.
Știm din proprie experiență că nu ne simțim bine în casă atunci când e prea rece, dar nici când e prea cald. Dar câte grade, concret, e prea mult și cât prea puțin?