Ansambluri Rezidentiale cele mai noi articole - Blog imoradar24.ro

În ciuda perioadei pe care o traversăm, piața imobiliară este în creștere. Iar dezvoltatorii imobiliari își continuă proiectele deja începute, în vreme ce altele sunt în lucru. Opțiuni există, așa că detaliile fac diferența.
Din cele peste 200 de complexuri imobiliare la nivel national mai mult de jumatate se regasesc in capitala: 130 de ansambluri rezidentiale in Bucuresti
Fara a pune la socoteala statiunea Mamaia, sunt 19 ansambluri rezidentiale in Constanta ale caror apartamente asteapta sa fie cumparate in 2020.
Iasi, capitala Moldovei si alegerea multora dintre tinerii zonei atunci cand vine vorba de studentie, se afla pe locul 4 in topul pretului per metru patrat al locuintelor.
Timisoara, al 3-lea oras din Romania ca populatie, isi pastreaza locul 3 si la costul locuintelor. Depasit doar de Cluj, si aflat in concurs cu capitala la pretul per metru patrat construit.
Intr-un articol precedent am stabilit ca in Cluj au explodat preturile chiriei, si momentan ocupa locul 1 in Romania detasat si locul 6 in Europa raportat la salariu mediu al locuitorilor.
Conform imobiliare.ro, se afla in stadiul de vanzare peste 200 de ansambluri rezidentiale in 2020 in Romania. TOP 5 orase.